Påsken er over og jeg er tilbake på jobb. Vi er inne i en hektisk periode nå, så jeg har jobbet overtid hver dag hele uken. I tillegg sitter jeg på jobb idag på lørdag, mens sola skinner utenfor. Ja, ja det er ikke stort å få gjort med det! Til tross for mye jobbing har jeg fått scrappet bittelitt. Har lagd bidrag til runde 15 i skisse-o-mania på scrapping.no. Den ble ganske enkel, men jeg ble fornøyd og det er jo det viktigste. Runde 14 er over nå og det ble ingen finaleplass på meg denne gangen. Var selv veldig fornøyd med denne LO`en, mest pga. bildet som jeg har redigert i Photoshop Elements. Synes det er morsomt å leke meg litt og se de ulike resultatene det kan bli.
I morgen skal vi i barnedåp i Larvik og det blir nok koselig. Tror nok vi må satse på å ta moss - horten ferga pga alle tunnelene som er stengt gjennom Vestfold. Men går vel bra det også. Bare koselig med en lite fergetur egentlig. Jeg har lagd kortet til gaven selv, selvom jeg har funnet ut at kortlaging ikke ligger helt for meg. Merker jeg sliter godt hver gang et kort skal lages.
Bidraget mitt i runde 14 ser dere her:
Dette er skissen til runde 15:

3 kommentarer:

  1. Så nydelig LO da :) Kjedelig å måtte sitte på jobb en lørdag :s Helga blir så forferdelig kort etterpå. Du får glede deg til neste helg - krysser fingrene for at den blir lenger ;)

    SvarSlett
  2. Wow - den LOen var lekker! Overrasket over at det ikke ble finaleplass!!!!

    SvarSlett