Skogstur og besøk hos hønene

Dagen idag har vært fyllt med begivenheter for Emilie. Vi startet med å dra på en liten skogstur for å plukke blåbær og bringebær. Det var fint vær og sol når vi dro. Plutselig kom det et voldsomt regnevær så vi søkte ly langt inne i skogen unnder noen trær. Der satt vi lenge og ventet på at regnet skulle gi seg litt. vi koste oss med baguetter og kakao. Etter en stund krøp vi frem igjen, det hadde lettet litt. Vel, vi fikk litt bær med oss hjem, men mesteparten ble spist under turen.

Etterpå reiste vi på besøk til onkelen min som bor bare 5 minutter kjøretid unna oss. Han har fått 16 høner og 2 kaniner i hagen. Emilie fikk mate hønene med både lompe, vaffel og mais. Hønene var helt gale etter maten. Emilie syntes det var kjempestas men ble litt skeptisk når hønene var litt vel nærgående. Hun fikk også plukke egg inne hos hønene og det var veldig spennende.
Vi ble invitert på middag og spiste der så det var jo veldig hyggelig! Er kommet hjem igjen nå og Emilie har lagt seg, helt utslitt stakkars. I morgen skal vi til Norway Cup så det blir nok en aktiv dag.

Her er noen bilder fra dagen vår idag:

3 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Tipper dette blir en kjempefin layout etterhvert ;o) Ha en fortsatt fin sommer!

  Lene :o)

  SvarSlett
 2. så herlige bilder,og høres ut som dere har hatt en super dag!

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som om dere hadde en flott dag. Koselige bilder!

  Kos deg i helgen!
  Klem

  SvarSlett