Litt fra meg igjen...

Har hatt en relativ lang pause uten veldig mye scrapping en periode nå. Har liksom ikke hatt det store overskuddet. Men i helgen hadde jeg et kurs på treffet til Minnehjørnet og all forberedelsen til det fikk lysten til å komme sigende tilbake igjen. Så får vi se da om det blir litt mer scrapping på meg fremover.

Hadde veldig lyst til å dra på treff messehelgen, men da har jeg datteren min så det ble umulig. Men vurderer å ta en tur på selve messen for å se om jeg treffer på noen kjente, få skravlet litt, hente inspirasjon og muligens shoppe litt også. Ingenting booster inspirasjonen mer enn litt nytt papir og stæsj.

Vel jeg har jo noen layouter liggende da som jeg ikke har publisert enda. Har scannet noen av de så jeg legger de ut nå. Skal få scannet resten også så da kommer det forhåpentligvis noen flere etterhvert. Disse er fra kurset med Cathy Zielske:6 kommentarer:

 1. Så koselig å se deg igjen da:)

  Lekre LO'er fra C&S-kurset!

  SvarSlett
 2. Så fine loèr!!!
  Håper alt er bare bra med deg!!
  Selv har jeg scrappet veldig lite i det siste, og gleder meg til å komme igang med c&s kurset.
  Håper vi sees snart! Skal du på messescrappen?
  Klem!

  SvarSlett
 3. Jepp, skal til Ski og Binders på mandag:-)
  Hyggelig med besøk!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for et kjempeflott kurs i Ski! Aldri scrappet clean & Simple eller lettersize, men det var jammen moro. Tror du åpnet mine øyne for dette - takk skal du ha!
  mvh
  Mette

  SvarSlett
 5. Tusen takk for det kjempeflotte og inspirerende kurset du holdt på Minnehjørnet på torsdag :-) Sitter og tenker kontraster i alt jeg gjør nå... He he..., litt "belastningsskade" må være lov :-)

  Benedicte

  SvarSlett
 6. det jeg var ute etter, takk

  SvarSlett