Endelig vunnet første kamp i serien...


Idag var det søndag igjen og klart for ny håndballkamp. vi spilte mot Siggerud i siggerudhallen, og Yeaaahhh vi vant. Det er første seieren i serien i år. Vi vant med 4 mål (21-25) og jeg scoret dessverre bare ett mål idag. Er ikke super fornøyd med egen innsats idag, men vi vant ihverfall og det er det viktigste.
I kveld har jeg fått scrappet ferdig LO`en til runde 9 i skisse-o-mania på scrapping.no Ble sånn passelig fornøyd for det var litt vanskelig å finne de perfekte bildene til denne. Ble en liten vri på de 3 nederste bildene men tror det ble relativt greit. Blir spennende å se hvordan det går denne runden etter to 3. plasser på rad nå.

Har også gått alvorlig i tankeboksen på finaloppgaven i minnopol på minneriket, men sliter litt med denne foreløpig. Utstrakt bruk av kontorrekvisita på en LO. Hummmm... tenker så det knaker!

5 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med blogg!
  Jeg gleder meg til å se hva dere får utav finaleoppgaven i Minnopol! Kul oppgave!
  Og gratulerer med seieren i dag! ;)

  SvarSlett
 2. Hei Camilla!! Grattis med blogg!!:o) Det er kjekt å ha, har jeg funnet ut! Gleder meg veldig til å se resultatene av finalerunden, altså! Jeg sitter her og pusler med julekort, jeg, mens regn og vind uler utenfor...

  Ha en fin kveld!!:o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med blog!
  Blir spennende å følge med her.

  Gleder meg til finalen i Minnopol, men siden vi er kanonene regner jeg med at vi gjør en kanoninnsats.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med blogg Camilla! Nydelige LOer du har lagt ut her, falt helt for den nederste/første, den var virkelig i "min gate" :)

  Og finaleoppgaven vår ja, urk, jeg har en idè, men det gjenstår jo selvfølgelig å se om den kan skapes i RL...
  Vi får ta et msn-møte snart :)

  Koselig å lese bloggen din. Ha en kjempefin mandag :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt å vinne en kamp, og gratulerer med finaleplass to ganger på rad da :) Og lykke til med kontorrekvistaoppgaven, den gleder jeg meg skikkelig til å se! :) Og ja - gratulerer med blog :)

  SvarSlett