Idag er det karneval i barnehagen til Emilie og hun er utkledd som Nasse Nøff. Hun var en riktig så søt liten gris når vi reiste hjemmefra i morges. Jeg prøvde iherdig å få tatt noen bilder på morgningen idag, men det var ikke lett. Så etter hun var levert snek jeg meg inn med kameraet og prøvde å knipse litt uten at hun så meg. Plutselig var jeg overfalt av 4 barn som alle ville se på kameraet og sitte på fanget. Men tror jeg kanskje fikk et par bilder som er brukanes. Skal sjekke de når jeg kommer hjem i ettermiddag og legge ut et eller to her.

Runde 7 i skisse-o-mania er også over og under kan dere se bidraget mitt. Tusen takk for stemmene!!! Jeg digger disse bildene og endelig fikk jeg scrappet de. Bildene er fra vi var i Dubai i november ifjor og Emilie sitter på fanget til Bestefar og prøver solbrillene og capsen hans. Faktisk har jeg vært litt treg til å oppdatere så nå ligger faktisk avstemningen i runde 8 ute. Fikk levert et bidrag der også, og ble egentlig ganske fornøyd med det.

2 kommentarer:

  1. Takk for besøket og kommentarer i bloggen min.

    Det var herlige farger og bilder på bidraget ditt. rødt og grønt er så flott sammen. og snuppa var jo kul med alt for store solbriller.

    SvarSlett
  2. Wow - den likte jeg knallgodt. Liker fargebruken din - mye av annet enn rødt. Bildene får full oppmerksomhet. Gleder meg til å se lille nasse nøff:-)

    SvarSlett