Huff som jeg har forsømt denne bloggen i lang tid nå. Det har vært mye ting som har skjedd i livet mitt det siste halve året og overskudd til scrapping og blogging har ikke vært høyt. Tror kanskje jeg har scrappet fire layouter hittil i år og det er ikke mye å skryte av.
Men nå begynner endelig ting å løsne litt, jeg har kjøpt meg ny leilighet som jeg flytter til i begynnelsen av august og jeg startet i ny jobb i mai hvor jeg stortrives. Har en ganske travel hverdag for tiden og det er ikke tid til mye annet enn jobb og hverdagsliv, men jeg skal forsøke å få satt i gang med litt scrapping igjen når jeg er på plass i den nye leiligheten. De neste ukene skal det pakkes og forberedes til flyttingen.

Jeg har akkurat kommet hjem fra en 2 ukers ferie i Danmark. Hele familien med alle søsknene mine og pappa leide et sommerhus i Marielyst og storkoste oss der. Det var litt dårlig vær og mye vind til tider så det ble ikke så mye strandtid, men vi fikk da oppleve masse annet moro. Noen av høydepunktene var BonBon land og Knuthenborg safaripark. vi beslkte også krokodille zoo og fikk gjort unna masse shopping. Litt tid på stranden ble det selvfølgelig også.
Det ble selvfølgelig knipset en hel haug med bilder og jeg gleder meg virkelig til å begynne å scrappe noen av dem. Legger ved noen bilder fra ferien vår her:

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Ser ut til at dere har hatt det koselig på ferie!

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder fra turen deres! Moro å se oppdatering av deg igjen;) Jeg snakket med deg på et treff på Papertrends en fredag for lenge siden. Du var så søt og hyggelig og jeg digger stilen din!

  Håper du får det fint i ny leilighet

  Ha en fortsatt flott sommer;)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å lese at ting begynner å gå litt mer den rette veien. Masse fine bilder her som skal bli kjekt å se scrappet. Jeg digger stort det du lager, så jeg gleder meg til å se litt nye kreasjoner her etterhvert :-))

  Ha en fin fin uke.

  SvarSlett
 4. Det er fint å lese noe relativt nytt fra deg igjen. Flotte bilder. Håper det går fortsatt godt.

  Klem

  SvarSlett