Hurra for 17.mai

i år var det første gangen vi feiret 17.mai på vårt nye hjemsted, Gjerdrum. Vi startet dagen med å høre på Gjerdrum musikkorps som spilte på Bekkeberget på morgningen og fikk boller og saft etterpå. Det var en veldig hyggelig start på dagen hvor vi fikk 17.mai stemningen inn i kroppen og fikk hilse på mange kjente fjes i nabolaget :-)

Siden jeg er trinnkontakt i klassen til Emilie hadde jeg ansvaret for klassen i barnetoget sammen med de andre trinnkontaktene. Emilie gledet seg stort til å gå i tog. Da himmelen formelig åpnet seg når vi var på vei byttet vi ut bunadssko med gummistøvler i siste liten... Da holdt vi odd ihvertfall tørre på beina.

Toget ble en svært våt affære da det bøttet ned under hele marsjen. Vi fikk til og med en skikkelig hagl skur med store isklumper - Det var mange våte barn når vi kom frem til ungdomsskolen. Men da smakte det ekstra godt med pølse, brus, is og vaffel etterpå :-)

På ettermiddagen reiste vi til Trugstad Gård for å spise middag med et vennepar. Regnet stoppet og sola brøt igjennom skydekket så vi fikk en veldig hyggelig tur dit. God mat og hyggelig selskap var en super avslutning på årets 17.mai feiring. HIPP HIPP HURRA!! Håper alle dere også hadde en flott 17.mai feiring!

KLEM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar