Nå er det på tide

Å begynne å tenke på årets julekort igjen. I fjor var vi hos Familiefotografen og tok bilder bilder av hele familien. Vi fikk utrolig mange flotte bilder og det ble nesten vanskelig å velge ut ett til julekortet.  Men jeg hadde hele tiden en liten favoritt i dette herlige bilde av Emilie og Aksel som viser utrolig stor søskenkjærlighet. Jeg designet kortet selv og fremkalte det hos FotoKnudsen.

Slik så fjorårets kort ut:

Forsiden

Innsiden
I år har vi ikke vært hos fotograf enda, og jeg er litt usikker på om vi får det til i denne hektiske førjulstiden. Men jeg har da noen bilder liggende som kan brukes. Vi tok blant annet noen fine bilder i Bulgaria i sommer. Men jeg har faktisk ikke så mange av disse barna sammen så mon tro om jeg må lage en slags collage i år.

Også er det jo spørsmålet om man skal gå for et enkelt en-side-kort eller den litt mer eksklusive følelsen med et dobbelt kort. Vel, jeg har heldigvis fortsatt litt tid på å bestemme meg.

Har du begynt å tenke på årets julekort enda?
1 kommentar:

  1. Så koselig bilde.

    Og veldig hyggelig å møte deg i går. Gleder meg til å følge med på husprosjektet.

    Våre julekort ble i år av den ærlige sorten, med en humoristisk vri ;) Jeg får legge ut bildene på bloggen når kortene er sendt. Bildene tok jeg selv hjemme i stua med selvutløser. Vi hadde det ganske så gøy denne gangen.

    Klem Kirsti

    SvarSlett