Årets julegaveinnpakking

Tiden flyr og bloggen er dessverre blitt litt nedprioritert den siste tiden, men jeg har store planer/ønsker om å endre på det i tiden fremover. 

Jeg starter med å vise dere noen bilder fra årets julegaveinnpakning. Jeg falt veldig for disse lekre papirene hos Norway Designs. Lilla fargene synes jeg var utrolig lekre og sammen med gråpapir og hvitt papir ble dette årets gaveinnpakning.Jeg setter på litt deilig julemusikk og koser meg med gløgg mens jeg pakker inn gaver og da kommer virkelig julestemningen. 
Nå er julen over for i år, men kanskje fikk du noen tips til gaveinnpakning til neste år :-)// This was this years gift wrapping for the christmas presents. Lovely paper from Norway Designs.

2 kommentarer:

 1. Nydelig pakket ♡
  Liker veldig at du har tenkt og blogge mer:) Jeg føler at jeg nesten er alene i bloggverden om dagen, hehe:))
  Ikke det at jeg blogger så mye jeg heller, Instagram har tatt litt over - men jeg liker bloggen bedre, liker at det er mer tekst og flere bilder!

  Ha fine romjulsdager ♡

  SvarSlett
 2. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar :-)Instagram har nok gjort noe med bloggverden ja, men samtidig så er blogg noe litt mer spesielt og jeg også liker godt både flere, bedre og større bilder.

  Nyt siste rest av juleferien, på mandag starter hverdagen for fullt igjen :-)

  En fin kveld ønskes deg!

  SvarSlett