Nå reiser vi til Dubai!

Da nærmer pakkingen seg ferdig og det er 2 timer til vi skal dra hjemmefra. Flyet går klokken 18 i kveld fra Gardermoen og vi lander i dubai fredag morgen klokken 06.15. Det blir en lang reise, men jeg gleder meg til sol, varme og shopping. Vi skal reise hele familien med alle søsken, samboere og barn så vi blir en gjeng på 12 stykker. Det skal bli utrolig spennende å oppleve et land som Dubai.



















Da var avstemningen i skisse-o-mania 9 på scrapping.no over og det holdt akkurat ikke til finaleplass denne gangen. Men det var en vanskelig skisse synes jeg så jeg er veldig fornøyd med å få så mange stemmer som jeg fikk. Tusen takk til alle som stemte på mitt bidrag:)

Denne uken har jeg ikke rukket å levere noe før vi skal reise, da jeg måtte konsentrere meg om å få lagd finaleoppgaven i minnopol først. Får se om jeg rekker å lage noe til neste uke, for vi kommer jo hjem igjen på lørdagen. Her er ihvertfall bidraget mitt i 9. runde av skisse-o-mania. Bildene er fra i sommer da vi var en tur på Ingierstrand. Emilie stortrivdes i vannkanten og lekte med bøtte, spade, biler, båter og vannkanna. Hun koste seg stort der hun satt.

1 kommentar:

  1. Hei, hei!

    Nydelig løsning på skisse oppgaven!!! Flotte farger og bilder!

    Ha en flott søndag!

    Heidi

    SvarSlett