HØSTENS TRENDFARGER

Jotun Lady Balance 7163 Minty Breeze

Jotun Lady Balance 10580 Soft Skin


Jotun lanserte for kort tid siden høstens nye fargekart og sammen med det også en helt ny maling. LADY Balance er godkjent av Eurofins, svanemerket og merket med EU-blomsten.  Det er en matt maling som gir minimalt med utslipp og dermed sørger for et godt inneklima.
 
Fargekartet er delt inn i tre temaer, Simplicity, Balance og Beauty. Alle fargene 
kan kombineres med hverandre på tvers av tema - noe som skal bidra til å gjøre det lettere å velge farger som skaper balanse og harmoni i hjemmet.

Jotun Lady Balance 1973 Antikkgrå

Antikkgrå er en av fargene i Simplicity og den er en av mine favoritter.  Antikkgrå er en gråfarge som hverken er for kald eller for varm, og den passer perfekt sammen med Bomull.

Jeg har selv malt de aller fleste veggene i huset mitt med denne gråfargen og jeg er veldig fornøyd med hvordan den fremhever de andre fargene, detaljene og materialene som den kombineres med.

Jotun Lady Balance 2856 Warm Blush


Mørk vegg: Jotun LADY Balance 1434 Elegant, hvit vegg: Jotun LADY Balance 1624 Letthet.


Jeg blir i hvertfall super inspirert av disse nydelige fargene og kanskje jeg må bytte ut noen av de antikkgrå veggene med en av disse herlighetene. Jeg falt veldig for de støvete fargene Minty Breeze og Soft Skin og tenker allerede på hvilke vegger jeg kunne prøvd meg på en av disse.All photos Jotun // Jotun, a norwegian paint brand has launched a new paint called LADY Balance.
LADY Balance is a paint with matt finish that is kind to the environment.
The color chart is divided into 3 different themes called Everyday Simplicity, Everyday Balance and Everyday Beauty.

1 kommentar:

  1. Likte godt fargen Elegant på siste bilde jeg :)
    Tror kanskje det blir denne på en vegg her i stuen ♡

    SvarSlett