En stund siden sist...

Da var det en stund siden jeg har fått oppdatert noe her. Det har vært mye overtid på jobben de siste ukene så det har blitt lite tid til å scrappe. Rakk så vidt å slenge med et bidrag til 3 runde i skisse-o-mania på scrapping.no. Ble ikke veldig fornøyd selv denne gangen, og ikke ble det mange stemmer heller så det var egentlig greit. Bildene er helt herlige synes jeg og Emilie storkoser seg når hun får lov å leke med hageslangen når hun er på besøk hos farmor. Vel, alle barn elsker kanskje å leke med vann...
Resultatet ser du ihvertfall her.

Skissen til runde nummer 4 har frist imorgen og jeg klarte omsider etter mye frem og tilbake og en god del frustrasjon å levere et bidrag nå i kveld. Denne skissen var vanskelig synes jeg så det blir veldig artig å se alle bidragene denne gangen. Er veldig spent på hvordan andre har løst skissen. Her er skissen:

1 kommentar:

  1. Flott bidrag du hadde til runde 3. Har ikke klart å finne ditt bidrag i runde 4 faktisk...he, he...så her har du nok tatt en variant som gjør deg anonym. (I alle fall for meg..he, he.)
    Har ikke hatt tid til å bli med på noen av rundene jeg nå....men neste runde håper jeg da at jeg også skal få laget ett bidrag!!

    Heidi

    SvarSlett