Da var helgen over igjen, og en ny uke begynt. Vi hadde en strålende tur til Risør i helgen hvor vi koste oss kjempemasse. Fikk tatt mange fine bilder som skal scrappes etterhvert. Runde 10 i skisse-o-mania på scrapping.no er nå ferdig, og det ble ikke noe finaleplass denne gangen heller. Vel, jeg hadde ikke akkurat forventet det heller da denne ble kastet sammen ganske så raskt, og doble LO`er er heller ikke helt min greie. Men jeg må jo si selv at tross forutsetningene ble jeg tålelig fornøyd. Dette var resultatet:


Jeg rakk også å lage et bidrag til runde 11 som ligger ute til avstemning nå. Skissen til runde 12 kom igår, og det var igjen en ganske spennende skisse. Tror nok jeg må tenke litt på denne. Ingen umiddelbare ideer akkurat nå, så vi får se hva uken bringer av inspirasjon.


I går scrappet jeg et bidrag som jeg sendte til det nye norske scrapbook bladet VI SCRAPPER. Gleder meg masse til det kommer og er kjempespent på innholdet. Tror det blir veldig bra. Så blir det spennende å se om mitt bidrag blir publisert også....

Jeg har også begynt å tenke på oppgavene til NM. Jeg har sett for meg noen bilder til den doble layouten, men jeg vet ikke om det blir disse enda. Det er egentlig så langt jeg har kommet i den prosessen. Men det er heldigvis god tid enda da.

3 kommentarer:

 1. Den LO'en var lekker :) og skissa der var jo ganske kul den også ;) Det er jo bare å sette seg ned og tenke "Inspirasjon kom til meg..." Gleder meg også til VI SCRAPPER - og forresten er det lenge siden vi har møttes på treff ;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å levere hver uke i skisse o mania Camilla!! Supre bidrag og masse inspirasjon og hente!!!

  Ser jeg deg på fredag da?

  Moro at folk gleder seg til Vi Scrapper kommer ut også :)

  Ha en fin dag!!
  KLEM!

  SvarSlett
 3. Så nydelig LO du har lagt ut her. Likte den skikkelig godt!

  SvarSlett