Det har ikke blitt sånn super mye tid til scrapping i det siste, men jeg har ihvertfall fått levert bidrag til alle rundene i skisse-o-mania på scrapping.no. Runde 11 er ferdig og runde 12 ligger ute til avstemning nå. Bidraget mitt i siste runden (12) ble jeg ganske fornøyd med, og den gikk også ganske kjapt å lage når det først løsnet. Resultatet av skisse nr 11 ser dere her:
På fredag var jeg på treff på papertrends og da fikk jeg laget en Lo som nå henger i utstillingen i butikken der. Har ikke fått scannet den inn så da må jeg nok vente til den har hengt ferdig... Det var ihvertfall kjempegøy å være på treff igjen. Kjempekoselig å treffe så mange både kjente og ukjente og skravle og få scrappet litt utenfor heimen. Veldig moro å få sett noen bak de man bare har et forhold til som nick på ulike forum også. Må nok prioritere slike treff litt oftere fremover for det er jo sååå hyggelig.
Jeg ble også inspirert til å være litt mer vågal i forhold til det å blande formater når jeg scrapper. Har bestemt meg for å starte på en BOM i lettersize nå, men klarer ikke å bestemme meg for stående eller liggende, så kanskje jeg må gjøre som Rita og bare scrappe litt av hvert. Jeg holder meg foreløpig til 12x12 med bildene av Emilie, for jeg liker å ta masse bilder, og selv om jeg i det siste har scrappet mange 1 bilde sider, vil jeg ha mulighet og plass til å scrappe litt serier.
Men jeg ser absolutt ikke bort ifra at jeg kan veksle litt på her også. Blir jo litt mer spennende hvis det er litt variasjon. Har også bestemt meg for å lage et eget album fra dåpen til Emilie i lettersize. Begynner å bli på tide å starte på de bildene nå (hun er jo over 2 år nå). Da får jeg ihvertfall prøvd lettersize formatet godt.

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott LO! Skjønner det der med valgets kval ang format - jeg synes det er skrekkelig vanskelig å bytte på uten å ha noe klart skille mellom albumene... men jeg er veldig nær ved å si la gå - je tæk æille og bare scrappe etter innfallsmetoden ;)

  SvarSlett
 2. ville ønske deg en fin onsdag!
  Også må jeg bare få si at skisse 12 du har laget er helt nyyyydelig!!

  SvarSlett
 3. Wow! Lekre farger, Camilla! Utrolig stilig LO! Jeg er så redd for å bli bundet av formatene hvis jeg bestemmer meg på forhånd om å velge bare ett. Så jeg scrapper alt mulig om hverandre! Treff er utrolig koselig, men jeg er alt for sjelden på det! Man får masse inspirasjon! God helg!

  SvarSlett