Tiden flyr og dagene bare ruller av gårde. I helgen var vi på Ekeberg og Emilie hadde med seg trehjulssykkelen sin ut for første gang. Det var kjempestas. Hun fikk sykkelen til bursdagen sin i Januar, men har først nå blitt lang nok til at hun rekker ned på pedalene. Vi besøkte også dyrene og det ble 2 runder på hesteryggen. Emilie ville selvsagt ikke av selv etter 2 runder. Hun var så flink og satt alene og holdt seg fast hele tiden. Mamma gikk/løp ved siden av for å knipse litt bilder selvfølgelig... Tok masse bilder med søsterens speilrefleks så jeg gleder meg til å fa de bildene. Håper det er mange fine!!!

Yeah, ble så glad når jeg så at jeg kom på 2. plass i skisse-o-mania på scrapping.no i forrige uke. Det var utrolig morsomt, så takk til alle som stemte på meg. Prøver å få med meg denne hver uke og har klart det, nesten ihvertfall. Har vært 2 ganger jeg ikke har levert og den ene hadde jeg jo bidraget klart, men glemte å levere. Ja, ja sånn kan det gå når man er litt distre.

Vel her er iallefall mitt bidrag til forrige uke:


Skissen for denne uken begynte jeg på igår og den er vel nesten ferdig. Digger at den er såpass enkel, det gir mer rom for tilpasning og kreativitet. Har lekt meg veldig med en ny mønsterark produsent på denne så det blir morsomt å se. Her er ukens skisse:
Neste uke starter fullt kjør på jobben for sa begynner vi å lage analyser for Q2. Det blir mye jobbing og lite tid til scrapping. Men først skal vi gjennom denne uken. I kveld skal jeg bake for på Torsdag skal jeg ha sommeravslutning for syklubben (skravleklubben, burde det hete for vi syr jo ikke) og fredag har Emilie siste dag i barnehagen. Det er siste dag før sommeren, men og hennes siste dag der, ever for til høsten begynner hun i kommunal barnehage på stor avdeling. Det blir spennende! Holder på med et lite prosjekt til de ansatte i barnehagen og tenker å gi de det sammen med en blomst, en pose twist eller noe lignende. Synes det er hyggelig å gi noe ettersom Emilie har gått der siden starten.
Ønsker dere alle en fortsatt god uke!!!

1 kommentar:

  1. Kjempeflott layout du hadde med forrige uke!!! Nydelige bilder!! Liker også skissen denne uken, får vel se om jeg ikke får frem scrappesakene igjen før fristen går ut.

    ha en flott uke!

    SvarSlett