Noen layouter

Jeg klarer visst ikke helt å henge med her om dagen. Scrapper endel for tiden, men klarer ikke helt å henge med på å oppdatere alle galleriene og forumene jeg gjerne vil poste i, og for ikke å snakke om denne bloggen. Vel, får vel unnskylde meg med at det har vært ferietider og tiden har blitt prioritert litt annerledes. Nå er ting i gjenge igjen, jeg er på jobb og snuppa har siste innkjøringsdag i barnehagen idag. Det ser ut til å gå veldig bra og det blir spennende å følge med fremover.

I går leverte jeg 2 bæreposer med papir til den nye barnehagen, en med kartong og en med mønsterark. Det var ikke restepapir engang, bare nye ting som ikke blir brukt. Vel det var litt ymse farger og ting fra vi la ned butikken men det var deilig å bli kvitt. I tillegg leverte jeg en full kasse med masse stempler, stempelputer, maling, foamstamps, klistremerker, prima blomster, bånd +++ Hadde en skikkelig opprydning og fikk kvittet meg med masse. Tenkte på å selge en del av det, men jeg gidder liksom ikke bruke tid på å ta bilde av tingene og legge ut for salg. Veldig fornøyd med at barnehagen kan lage masse spennende og kose seg med det. Og ja, de ble jo helt henrykt når de så alt sammen!!!

Vel her er noen layouter jeg har laget i det siste. Deltok med 4 LO`er i feriekolonien i Juli på minneriket samt noen skisse-o-mania layouter på scrapping.no. Har også blitt veldig glad i stående lettersize formatet. Tyr oftere og oftere til dette, og det har plutselig gitt meg en god del mer variasjon som jeg finner veldig inspirerende og morsomt.


8 kommentarer:

 1. Så mange flotte layouter! :)
  Og jeg er så enig med det du sier om stående letter. Det gir variasjon og det er moro! :)
  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 2. Oj, så mye fint du lager!
  Jeg har ikke besøkt bloggen din før, men nå har jeg beundret det du har laget ordentlig.
  Flink til å skrive er du også :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Her var det masse flotte LO-er!! Ja, det tar litt tid å henge med på alt - jeg har gitt helt opp (nesten), må konsentrere meg om det viktigste først. Ses på fredag på Papertrends?

  SvarSlett
 4. Utrolig mange kule layouter! Likte spesielt den første - og for et nydelig bilde!!!!!

  Vi sees på Fredag - jeg kommer innom en kort tur før jeg skal i bursdagsfest!

  SvarSlett
 5. Å vad många underbart fina layouter du har gjort!!!

  SvarSlett
 6. Kjære vene for noen herlige LO'er!!!!!!! Alle sammen er jo helt kanon! flinke du!

  SvarSlett
 7. Fytti katta for noen flotte loèr du har laget ;)

  SvarSlett
 8. Så mye fint det var her. Stående letter kler deg skikkelig - knallbra!

  SvarSlett