En liten oppdatering

Ja, da var det lenge siden jeg hadde oppdatert igjen gitt. Tiden flyr avgårde for meg for tiden og rekker virkelig ikke over alt jeg ønsker. I tillegg har det stått litt stille på scrappefronten de siste par ukene da det har vært mye utenom som har opptatt tiden min. Håndballsesongen er igang igjen for fullt og vi trener 3 ganger i uken + kamp i helgen så det tar jo mye tid. MEN, jeg satser på å komme sterkt tilbake snart.

Jeg var på stortreff på Papertrends forrige fredag så da fikk scrappet litt og kommet litt igang igjen og det var kjempemoro!!! Også må jeg bare fortelle dere hva min lille datter går rundt å sier om dagen. Det nye favorittuttrykket er "Jeg blir sint på deg" (lurer på hvor hun har det fra.... *rødme*). I tillegg kommer det kjapt etterfulgt av "bare gråt..." Det er helt utrolig hva disse ungene snapper opp, men hun er jo skjønn da, selvom trassalderen virkelig har satt inn for fullt og det kan være svært så tålmodighetstestende til tider.

På tirsdag var det fotograf på besøk i den nye barnehagen til Emilie for å ta bilder, så de er jeg kjempespent på hvordan blir. Ble litt overrasket og faktisk litt skuffet over at fotografen valgte å ta de inviduelle bildene inne til tross for superfin natur rett utenfor døra til barnehagen, og været var også flott denne dagen. Gruppebildet tok de utendørs nemlig. Er jo mye flottere med litt grønn natur i bakgrunn istedenfor et slikt lerret som kanskje kræsjer i fargene med det hun hadde på seg i tillegg. (Venter ihvertfall spent og håper det ble fine bilder.... de aller første barnehagebildene av snuppa!!!)

Noe har jeg jo selvsagt fått scrappet den siste måneden og her er et par av de:


Bidrag til skisse-o-mania på scrapping.no

Bidrag til skisse-o-mania på scrapping.no
Bidrag til "All in" på Minneriket


Bidrag til skisse-o-mania på scrapping.no
Bidrag til scrappekrigen på scrapping.no


Bidrag til skisse-o-mania på scrapping.no
Bidrag til scrappekrigen på scrapping.no

5 kommentarer:

 1. Så mange flotte LO'er!
  Jeg falt veldig for den som heter Kosesjef! Nydelige farger og så herlig bilde!
  Ha en fortsatt flott helg! :D

  SvarSlett
 2. Nydelige LO'er!!!!
  Ja, er det ikke moro med de artige tingene de små sier (og trassalder - thihhi)!?

  SvarSlett
 3. Nydelige og ikke minst veldig delikate LO'er! :) Og bare hyggelig at PS-trikset sparte deg for en god del jobb :) Alltid like kjekt å oppdage noe nytt og tidsbesparende! :D

  SvarSlett
 4. Så flott å se oppdatering fra din side. Her var det virkelig mye lekkert!!! Kosesjef er min favoritt - diggbare farger!

  SvarSlett
 5. veldig interessant, takk

  SvarSlett