snart helg igjen....

Da var det endelig fredag igjen og snart helg. Jeg var på jobben halv syv dag, hvilket betyr at jeg kan gå hjem halv tre, og det er veldig deilig. Faktisk bare 2 timer til, yeeaaahhh!!!

På søndag skal vi spille kamp i Tindlundhallen i Sarpsborg mot et lag jeg håper vi klarer å slå. Vi hadde virkelig trengt en seier nå:)

I kveld er jeg alene hjemme så da blir det kanskje litt scrapping eller julekort laging. Egentlig bør jeg rydde på scrapperommet, men jeg får se hva som frister mest. Siden sist har jeg to layouter jeg kan vise frem, som begge har vært med i skisse-o-mania på scrapping.no. Henholdsvis runde 41 og 42. Begge er i mitt nye favoritt format stående lettersize. Merker at jeg scrapper mer og mer i dette formatet, spesielt når jeg har kun ett bilde eller få bilder i serien.
Forrige helg var messehelg og det ble treff både fredag og lørdag på Papertrends. Det var kjempekoselig å møte alle kjente og ukjente igjen. Endel shopping ble det også. Magnolia som jeg hadde sverget på at jeg aldri skulle kjøpe hopet seg opp i bøtter og spann gitt *flau*. Har virkelig fått sansen for kortlaging igjen etter kurset til Stempelgal. Nå er det julekortproduksjon på høyt plan...
Vil ønske alle som titter innom bloggen min en riktig god høsthelg:)

6 kommentarer:

 1. Så flotte layouter! Nydelig bilde på den som heter "tutten".
  Ha en riktig god helg! :D

  SvarSlett
 2. Så lekre LO´er - liker godt den enkle, rene stilen din.
  Forresten har jeg tagget deg - sjekk bloggen min ;)

  SvarSlett
 3. Oj, her var utrolig mye lekre sider å se på. Jeg har jo sett dem på forumet før, men nå fikk jeg et navn å henge på dem også :)

  SvarSlett
 4. Utrolig herlige og delikate LO'er!!

  SvarSlett
 5. Lekre LO'er du lager! Her skal jeg titte oftere!
  Hilsen enda en Langhusbeboer
  -Maria:-)

  SvarSlett
 6. Flotte LOer! Det er virkelig et format du behersker ja!!!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett