Da var det en stund siden sist igjen gitt. Har ikke scrappet så mye i det siste og fikk faktisk ikke levert noe bidrag til forrige ukes skisse-o-mania på scrapping.no. Men uken før kom jeg til finalen og havnet på en 3. plass. Yeeaahhh!!! Tusen takk for alle stemmene!!!

Her kan dere se bidraget mitt:I morgen skal jeg på treff på Papertrends og dit kommer også Smultringunn fra USA. Gleder meg virkelig til å møte henne for jeg digger stilen hennes. Fikk jo ikke vært med på Papirfesten i Stavanger så dette blir et lite plaster på såret... Så ikveld må jeg ordne med litt bilder for jeg regner med å reise rett på treff etter jobb i morgen.

Neste helg er det messe og det gleder jeg meg til. Det er endel utstillere jeg savner, men håper de som er der har med masse av sommerens CHA nyheter. Men mye scrapping blir det den helgen ihvertfall. Emilie reiser til Ålesund med farmoren sin på tirsdag og kommer ikke hjem før på søndag så jeg har meldt meg på messe vorspill på fredagen på Papertrends samt nachspillet på lørdagen. Jeg skal også spille håndball kamp på lørdagen innimellom messe og treffet så jeg kommer ikke dit før litt utpå kvelden på lørdagen.

6 kommentarer:

 1. Så nydelig LO! Kos deg masse på treff imorgen :)

  SvarSlett
 2. Kjempelekker LO du har laget! Skjønner godt du kom til finalen med dem! :D
  Kos deg på treff i morgen! Og så regner jeg med vi ses på treffet på messelørdagen!

  SvarSlett
 3. Den var flott Camilla. Nydelig oppsett. Heldige dere som skal på messe!!!

  Ha det fint!

  SvarSlett
 4. Utrolig lekker lo. Denne fikk min stemme. veldig delikat og fin :-) Kos deg masse på treff imorgen og kos deg masse på messen til helgen.

  SvarSlett
 5. Oi der ble jeg visst anonym...det var ikke meningen.....det er jeg som har skrevet innlegget over her :-)

  SvarSlett