Oppussing av bloggen

Denne bloggen har ligget brakk en god stund nå. Det var opprinnelig en scrappeblogg, men siden jeg har vært ganske lite produktiv på den fronten i det siste har jeg nå valgt å gjøre om litt. Bloggen har nå fått nytt utseende og vil fremover handle om alt det som opptar meg i dagliglivet.

Nå for tiden er det mye husbygging, interiør og design som spinner oppe i hodet. Samboeren min og jeg flyttet til Gjerdrum for 1 år siden og håpet var den gangen at vi skulle ha ferdig nytt hus høsten 2011. Sånn gikk det desverre ikke... På tomten vi skal bygge står det et gammelt hus og en låve som vi ønsker å rive, men disse bygningene viste seg å være Sefrak registrerte, altså verneverdige. Vi har derfor måttet gå mange ekstra runder med både kommune og fylkeskommune og vi er enda ikke i mål.

Vi har dog ikke gitt opp... Vi har i ett år nå leid en halvpart av en tomannsbolig, men denne må vi snart ut av. Da vi har en liten frøken som begynner på skolen til høsten og en liten gutt på vei omtrent på samme tidspunkt ønsket vi å holde oss i nærområdet. Vi har derfor kjøpt en liten leilighet på 65 kvm rett bort i veien for der vi bor nå. Det kommer til å bli trangt, men vi overlever nok så lenge vi vet det er for en begrenset tidsperiode. Det skal bli spennende å innrede denne lille leiligheten slik at det blir mest mulig funksjonelt for en familie på 4.

I tillegg til husbygging og interiør som opptar mye av tiden om dagen, vil denne bloggen også handle om andre ting som opptar meg i dagliglivet. Frøkna på 6 som begynner på skolen, lille prinsen som forhåpentligvis straks er klar for å komme ut (2 uker igjen til termin), fotografering som har vært en stor lidenskap som jeg deler med min samboer og design generelt. Har drevet mange år med scrapbooking og holdt masse kurs, men har liksom ikke kommet helt i gang igjen etter at jeg tok en liten pause for 2 år siden. Den siste tiden har jeg lekt meg litt med design i photoshop og laget litt småting til barnerommene og noen kort. Føler meg relativt på nybegynnerstadiet her, men det er veldig moro. Her eksempler på noen kort jeg har laget.Nå må jeg avslutte for vi skal på søndagsmiddag til ett vennepar om 30 minutter.
Ha en super søndag kveld!

Camilla

3 kommentarer:

 1. Så koselig at du blogger igjen!
  Høres ut som du har det veldig bra!
  Søte figurer du har laget!

  Lykke til med den forestående fødselen og innredning av leilighet!
  *klem*

  SvarSlett
 2. så koselig å se liv i bloggen din!

  Lykke til med husbygning, skolestart og lillegutt:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk :-) Jeg har det veldig bra om dagen og med så mange spennende ting som skjer blir ihvertfall ikke dagene kjedelig.

  SvarSlett