Skolejente i huset

I går var det 1.skoledag for frøkna her i huset. Det var en meget spennende dag for både små og store. Vi gikk sammen til skolen på morgningen i et flott høstvær med ny skolesekk på ryggen. Det var et supert opplegg fra skolen sin side, og alle førsteklassingene ble tatt veldig godt i mot. Vi hadde et møte med fadderne og fra mandag av kommer de og henter frøkna hver morgen i et par uker fremover for å følge henne til skolen. Et supert tiltak!!

Etter 2 timer på skolen var det klart for litt tid på SFO før vi hentet henne hjem. Hun fikk velge middag og dessert samt en valgfri kveldsaktivitet sammen med oss voksne i går. Det ble pannekaker, sjokoladepudding og mattespill :-) Hun er jo herlig denne lille jenta (som nå plutselig er blitt stor skolejente)....

Leksene bestod i å sette bokbind på matteboka (og mor hadde heldigvis ikke glemt gamle kunstner) og tegne litt fra sommeren. Frøkna er veldig glad i å tegne og etter at hun fikk et spill til Nintendo DS' en sin tidligere i sommer som heter Lets Draw har hun tatt tegningen til et nytt nivå så det er utrolig morsomt å se. I går tegnet hun både sommerfugl, blomster, løve, sjiraff og elefant.
Her er noen bilder fra dagen.

En ny hverdag er i ferd med å innta oss nå.... Det er ikke lenger mulig å sove litt ekstra lenge på morgningen og levere i barnehagen når alle andre har vært på jobb noen timer allerede. Men det går seg vel til det også. Rutiner er jo på mange måter bra så vi skal vel få til dette også :-) I skrivende stund er frøkna avlevert for sin andre skoledag, med minst like mye sommerfugler i magen i dag som i går. Jeg gleder meg til å høre hvordan hun har hatt det når hun kommer hjem :-)


Ønsker dere alle en strålende fredag!

Camilla

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar