Husvisning

I dag har jeg og min kjære vært å tittet på hus. Vi er som sagt i en veldig spennende prosess hvor vi skal bygge drømmehuset vårt. Vi startet med å tegne et eget hus som vi selv synes ble veldig bra, det ble bare litt dyrt... Så nå driver vi å titter på andre muligheter som ligner det vi tegnet selv og hvor vi får plass til alt det vi ønsker oss. Det er jo så mye flotte hus å velge i, men for en som lider av besluttningsvegring og vil at alt skal være perfekt er veien til målet lang.

Vi har til nå tittet på mange forskjellige hustyper og  i dag var vi å så på ett fra Norhus som heter Wellhaven. Vi har tittet på en litt større variant av denne tidligere, men synes egentlig dette holder. Huset har 2 fulle etasjer uten noe skråtak og 2,50 takhøyde i begge etasjer. Totalarealet blir på ca. 220 kvm så det blir jo ganske god plass til familien på 4. Her kan dere se en skisse av fasaden som blir vestvendt.
I kveld var jeg på Me & I party hos en venninne. De har en utrolig søt høstkolleksjon som nettopp er lansert så litt shopping ble det også i dag :-) Nå er det kvelden her etter en lang dag. Merker at det tar på nå som terminen nærmer seg med stormskritt. 4 dager igjen når jeg våkner i morgen tidlig...

God natt!

Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar