Fresh beginning

Jeg lovte for en stund siden en liten oppdatering på husprosessen vår. Som noen kanskje har fått med seg annulerte vi kontrakten med det firmaet som egentlig skulle bygge for oss og startet jakten på en ny husleverandør for en liten stund tilbake. Nå er det gledelig å mele at ting går fremover og vi har noen reelle kandidater som vi jobber med. Jeg håper at vi skal være i mål med valget av endelig husfirma i løpet av et par uker.

Det har vært en litt tung prosess å skulle starte på nytt igjen, men det positive er at vi nå får sett tingene med noen nye øyne en gang til... Vi skal jo tross alt bygge drømmehuset og vil gjerne få det helt perfekt :-). Dette byttet har jo da selvfølgelig også resultert i at vi blir forsinket. Istedenfor å være inne i nytt hus i løpet av høsten 2012 ser vi nå at det fort kan bli et lite stykke inn i 2013 før vi kan forlate mellomstasjonen og endelig komme oss inn i nytt hus. Men den som venter på noe godt.... osv.

Gikk tur ned til tomta for et par dager siden og mens jeg stod og drømte om hvordan det skulle bli å bo der nede knipset jeg dette bildet.

Helgen vår blir fyllt med masse små og litt større gjøremål. Noen som forhåpentligvis gir masse inspirasjon og påfyll og noen som er litt kjedeligere, men allikevel helt nødvendig.

God helg ønskes dere alle!

KLEM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar