STAY I forever I

Hjemme igjen etter tidenes bloggbliss i København. Fortsatt høy på livet, shopping og gode minner. Tusen takk til de flotte NIB jentene som arrangerte den beste turen ever!!
 
Før jeg får landet helt og redigert litt bilder må jeg bare vise frem det fantastiske hotellet vi bodde på. Jeg kunne virkelig bodd der FOREVER.
 
STAY er et nydelig leilighetshotell litt utenfor København sentrum. Interiøret er minimalistisk skandinavisk og designet av danske HAY.
 
 Foto: Stay Copenhagen


Dette var virkelig en flott opplevelse og hotellet anbefales på det varmeste.
 
// Some photos of hotel Stay in Copenhagen where we had the best Blog meeting ever. A wonderful hotel designed by danish HAY. I could really have stayed there forever //

7 kommentarer:

 1. Heisan Camilla
  Ja, jeg kunne også vært på Stay leeeenge. Nå er jeg blitt virkelig bortskjemt og kommer nok til å grine på nesa av andre hoteller heretter, he,he.
  Eldstemann på 12 år ble helt i himmelen da han så bildene derfra. Han skal ha det minimalistisk og sort/hvit og grå design når han flytter hjemmefra.
  Tusen takk for veldig koselig hilsen fra deg. Så moro å høre at du og den kreative datteren din kanskje kan få noen ideer fra lagetingene mine på bloggen.
  Glade junidager!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Fiiine bildet altså!
  Så kjekt å hilse på deg, Camilla. Og takk for fine fototips på lørdagskvelden;)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Takk for sist, du skjønne!
  Takk for en super tur! Flott sted å bo, fristende butikker og fine bloggdamer. Dette MÅ gjentas til neste år. Kjempekoselig å være sammen med deg, Camilla! Du er en herlig jente. :)

  PS! Tror du ikke jeg har klart å miste/glemme/rote bort/bli frastjålet tingene jeg kjøpte hos Stilleben?! Überkjipt!!! Det var samme plakaten og samme Tom Dixon lykten som du kjøpte, samt en liten messing-skje. Prøver å finne ut hvor dette kan ha tatt veien.

  SvarSlett
 4. Tusen takk skjønne Anette :)

  Det var absolutt en fantastisk tur som må gjentas. Du er en nydelig person og jeg gleder meg til neste gang vi sees.

  Så utrolig kjedelig med de tingene fra Stilleben. Litt merkelig at du kan ha rotet det bort da... Har du sjekket med hotellet om de kan ha funnet noe? Håper virkelig det kommer til rette igjen.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Camilla
  Bare hyggelig, Camilla. Lån de bildene du ønsker;) God klem Tonje

  SvarSlett