VÅRENS TRENDFARGER 2015

Gjenbruk av interiør er mer i tiden enn noensinne. Vi kjøper brukt, får eller arver – og skaper vårt eget unike preg ved å male og pusse opp møbler og vegger selv.

Jotun er som vanlig i førersetet hva angår trender og foretar gjenbruk av fargekartet fra i høst, men satt sammen på en ny og inspirerende måte

Maling er også en rimelig måte å fornye hjemmet sitt på, enten det er ved maling av vegger, møbler eller mindre gjenstander.

Sengegavl: LADY Supreme Finish Matt 2024 Senses 
Benk: LADY Supreme Finish Halvblank 471 Lys Antikk 
Vegg: LADY Balance 2024 Sense
Stol: LADY Supreme Finish Matt 2856 Warm Blush
Vegg: LADY Pure Color 1624 Letthet
Fra venstre:
LADY 10579 Complexion: En dus, pudret tone med klare røde undertoner. Den vil oppleves som grålig, men tidvis også litt rosa. Når denne settes sammen med rødlige farger vil det rosa trekkes noe mer frem. 
LADY 10580 Soft Skin: En rødlig huddtone med rosa skjær. Feminin, innbydende og varm. 
LADY 2024 Senses: En pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt.
LADY 2656 Warm Blush: Ikke rød, ikke rosa…men noe midt i mellom. Svært vakker. Tøff inntil varme gråtoner, superfresh sammen med puddertonen 10580 Soft Skin, samt inntil en rekke lune beigetoner.

Tekst: Jotun

Vegg: LADY Balance 2024 Senses

Hylle: LADY Supreme Finish 2024 Senses
Detaljer: Gul 10246 Velvet Blågrønn 71

Skap: LADY Supreme Finish 7163 Minty Breeze 
Vegg: LADY Balance 1624 Letthet

Fra venstre:
LADY 1624 Letthet: Hvittonen vi kjenner så godt; den er hvitere og litt mindre gul enn 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Letthet er dog hakket lunere enn Klassisk Hvit.
LADY 1973 Antikkgrå: Kanskje en av de aller beste gråfargene vi har! En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg som gjør fargen lunere. Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. Superfin til Egghvit og Bomull! Denne har jeg valgt i mesteparten av huset mitt og kan sees på flere bilder her på bloggen. 
LADY 7555 Soft Mint: En mild, frisk mintaktige farge. Superfin inntil den mørkere 7163 Minty Breeze.
LADY 7163 Minty Breeze: Kommende bestselger! En grålig minttone, – ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Denne vil dere se på både tv og i interiørmagasiner i tiden som kommer!!
Skap: LADY Supreme Finish 7163 Minty Breeze 
Vegg: LADY Balance 1624 Letthet


Fra venstre:
LADY 1108 Lotus: En dempet, gyllen hvittone. Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen. Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Nydelig til gultoner, samt til hvitere farger som 9918 Klassisk Hvit, 8395 Hvit Komfort, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.
LADY 10246 Velvet
En lysere, dempet gultone. Sofistikert og frisk inn blant grå, hvite og sorte detaljer. Den fungerer også godt sammen med lysere gylne farger

Tekst: Jotun
Vegg: LADY Balance 10246 Velvet
Stol: LADY Supreme Finish 1624 Letthet

Jeg er ihvertfall blitt inspirert til å male litt, og nå som vi går litt lysere tider i møte kan det være godt med litt forandring i interiøret. Så får vi se hvilke farger som etterhvert kanskje dukker opp her hjemme.


Images: Foto: Siren Lauvdal, Styling: Jannicke Kråkvik & Alessandro D´Orazio for Jotun Lady
Fargecollage: Camilla Engelstad
// Trend colors for Spring/Summer 2015 from the Norwegian paint company Jotun Lady


2 kommentarer:

 1. Elsker de Nudefargene, vurderte å få blandet en 3 liter med Warm Blush i dag, men må nok gjøre ferdig de prosjektene jeg allerde har satt igang først :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er bare super lekre 😃😃 Får veldig lyst til å male noe jeg også, men har endel andre prosjekter som må i mål først så kjenner godt til den følelsen. Ønsker deg en strålende uke fine Linda 😘

   Camilla

   Slett