Nå var det lenge siden jeg hadde oppdatert noe her gitt. Tror det skyldes ene og alene en ny dille jeg har fått, nemlig FACEBOOK!!! Det er skikkelig farlig og fullstendig avhengighetsskapende. Men så er det jo utrolig koselig å treffe igjen mennesker man hverken har sett eller pratet med på mange år, og som kanskje ikke ville tatt opp igjen kontakten med heller hadde det ikke vært for dette geniale systemet.

I helgen var det messe på Lillestrøm og visaen fikk kjørt seg godt. Handlet masse fint på lørdagen og måtte bare tilbake på søndag for å få med meg et par ting til. På lørdagen var jeg på treffet til Papertrends etter messa og det var kjempekoselig. Fikk laget ferdig den doble til NM og nå er de levert!!! YEAHHH!!! Hadde faktisk ikke trodd det for 2 uker siden...

Jeg har også vært med på utfordringen magasinskissen på minneriket og det var utrolig morsomt. Her ser dere mitt bidrag:

4 kommentarer:

 1. Oj...må si du er produktiv om dagen altså!!!
  Hjelper sikkert med litt nytt stæsj også..hi hi!!
  Så ikke liften fra meg før nå jeg...moro da!!
  Gleder meg til vi sees snart! Sender deg en pm jeg.
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist :) Nydelig side du har laget av magasinskissen. Herlige bilder. Ønsker deg en strålende helg, så "teffes" vi vel sikkert snart :)

  SvarSlett
 3. Hei, hyggelig å hilse på deg i rl på treffet forrige lørdag!
  Lekker LO du har laget!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Den LOen var lekker! Bedårende bilder:-) Når jeg leser om alle treffene på østlandet kjenner jeg at det rykker i "lyst til å flytte foten"!

  Klem

  SvarSlett